Innsatspris

Innsatsprisen til Ingrid Nybakke

Innsatspris

Innsatspris til Ingrid Nybakke

Søndre Land IL deler hvert år ut en pris til en ung utøver. I år gikk prisen til et av håndballgruppas medlemmer. Det var styret i håndball som foreslo Ingrid som kandidat, og her er begrunnelsen som et enstemmig styre i idrettslaget sluttet seg til:

«Ingrid er engasjert, samvittighetsfull, pliktoppfyllende og samfunnsbevisst tenåring. Hun har vært medlem i Søndre Land IL Håndball i mange år og vært spiller på yngres lag og nå i år på seniorlaget. I en tid hvor vi i samfunnet generelt ser at både ungdommer og voksne har nok med seg selv og sitt, trer Ingrid fram som en motvekt. Som 15-åring påtok hun seg styreverv i håndballgruppa. Hun var sekretær fra 2011 til 2013, et verv hun skjøttet på en god måte. Hun har også bidratt som instruktør på idrettsskolen, dømmer barnekamper i Isbjørnserien og hun er medhjelper på både treninger og kamper på 2004-laget (jenter).

Ingrid er allsidig og har fokus på andre enn seg selv. Hun beskrives som positiv, ydmyk og tar på seg alle oppgaver. Hun er like positiv til å tørke oppkast som å finne øvelser som passer til det 04-jentene skal øve på. Hun er ekstremt god til å se ungene i sin helhet, og hun ser og vurderer hva som er best for ungene og hva de trenger for å komme videre.

Ingrid er et flott forbilde for både barn, unge og voksne. Derfor mener Søndre Land IL Håndball at hun bør få innsatsprisen for 2014.»

Vi gratulerer Ingrid og håper mange ungdommer lar seg inspirere til å bidra som trener, dommer eller annen medhjelper i idrettslaget.