Flott start for G10

G10 hadde sine to første kamper i Aktivitetsserien 10. januar. Det ble en flott opplevelse for både guttene, trenere og foreldre. Gutta vant første kamp mot Gjøvik HK 6-3 og tapte mot Lunner 3-5. Kampen mot Gjøvik hadde gutta god kontroll på, mens det var svært jevnt mot Lunner. De sikret seieren helt på tampen av kampen.

Våre gutter hadde godt forsvar i begge kampene og i angrep var det mye fint samspill. Guttene har gode ferdigheter både med og uten ball, og flere av dem hadde store luker de burde ha benyttet seg av.

G10 består av spillere født i 2006 (9), 2005 (4) og 2004 (1). Vi hadde ikke mange nok spillere til et G11-lag og måtte trekke laget like før sesongstart. Noen av guttene har fortsatt og trene sammen med J11, men da G9 bestemte seg for at de ville ha tøffere motstand og melde laget ett nivå opp, ble det muligheter for de fem som til «bare» hadde trent.

Trenere er Line Embergsrud og Per Christian Aasarmoen, mens Kristin Stavik Moshagen og Unni Raaum er med som hjelpetrenere.

Neste runde spilles 31. januar i Lunnerhallen. Da møter laget Lunner, Jaren og Snertingdal. Tredje runde spilles 14. februar i Totenhallene. Der er motstanderne HK Vestre Toten, Lunner og Jaren.

kamp4-3

kampweb1

IMG_1816-2

benken1