Moro på Stena Idrettsskole

Tida går fort når vi har det gøy! Og to dager med Stena Idrettsskole i Søndre Land-hallen er allerede over. Ikke rakk vi å gjøre alt vi hadde planlagt, men vi håper og tror deltakerne hadde det moro og lærte en god del.

Idrettsskolen ble arrangert etter samme lest som tidligere. Friidrett og håndball delte dagen i to slik at alle fikk prøve begge idrettene begge dager. Det skaper variasjon og gjør at dagene blir varierte.

Under håndballens økter hadde vi fokus på basisferdighetene sprette ball, kaste ball, ta imot ball, skudd og samspill. Vi forsøkte å legge inn lek og konkurranse slik at læring av basisferdigheter skulle være moro. Noen aktiviteter var også uten ball, slik som ulike varianter av sisten, skostafett og kort-statfett.

Skostafett

Skostafett

Ungene var veldig flinke og interesserte, og det gikk overraskende lett å ha 50 unger i hallen. 50 barn er mange, og det blir mye lyd når alle 50 skal sprette en ball. Heldigvis var alle flinke til å holde de rammene vi satte. Vi er stolte av at så mange som 50 ville være med. Dette er deltakerrekord.

Spill for de yngste

Spill for de yngste

Vi må takke sponsorene og samarbeidspartnerne våre. Uten Stena Recycling hadde ikke deltakeravgiften vært så lav.

Takk også til Kiwi How for sponsing av frukt for femte året på rad! Og til Europris Hov for kjeks og pepperkaker.

Takket være DNB, Statens vegvesen og Se & Hør kunne deltakerne få med seg drikkeflaske, refleks, bandana, nøkkelring og freesbe hjem.

Og uten Håkon, Truls, Lina, Tuva, Sofie, Mari, Annette og Kristin hadde ikke vi i Søndre Land IL Håndball kunne arrangere idrettsskolen.

Takk til Søndre Land IL Friidret for samarbeidet. Her er lenke til deres artikkel og bilder.

Vi håper å kunne arrangere idrettsskole også neste år, men nå starter håndballsesongen for oss. Oppstarte treninger er neste uke! Håper å se mange av dere i hallen! Her kan dere lese om hvilke treningstilbud vi har kommende sesong.

Husk refleks i høstmørket!

Husk refleks i høstmørket!