Full fres på Stena Idrettsskole

Vi må jo bare bli imponert over hvor mye energi unger har! Vi har hatt til sammen 41 unger som deltakere på Stena Idrettsskole, og de har vært høyt og lavt i mange timer. De har løpt, hoppet, kastet ball og lekt masse. Og da det var 30 minutters matpause og ungene fikk beskjed om å sitte på tribunen, kom spørsmålet «hvor kan vi leke?». Ikke snakk om å sitte stille og samle krefter! Det samme så vi hver gang det var fruktpause, vaffelpause eller drikkepause. Ungene satt ikke stille!

4.klassingen lekte elefantstikk

Ikke minst så var det blide, så absolutt en artig gjeng å være sammen med i to dager.

Håndball-delen av idrettsskolen ble lagt opp med oppvarmingsleker begge dager, slik som elefantstikk, kanonball, hauk og due og sisten-varianter. Vi kjørte begge dager en felles økt med å sprette ball. Gøy å se hvor raskt de yngste lærer å håndtere ballen! Mandag hadde vi stasjoner med mye fokus på skudd på mål. Tirsdag hadde vi fellesøkt med stafett, før vi delte i tre grupper igjen hvor de to eldste gruppene spilte håndball på småbaner, mens de yngste hadde elefantstikk.

Det var godt med en vaffelpause!

Vi må takke alle sponsorer. Stena Recycling støttet oss økonomisk for andre året på rad, Kiwi Hov ga oss gratis frukt for 6. året på rad (!!), Berthas er trofast leverandør av vaffelrøre og Totens Sparebank var rause og ga bort drikkeflasker, pannebånd og refleksvest til alle deltakere og instruktører.

Helene og Emilie Guyana koser seg med vafler

Andreas i full fart på terningsstafett – smilet er på plass!

Og så må vi takke ungdommene som hjalp til! Emma AR, Emma Aa, Anine, Ronja, Nora, Tuva, Lina, Mari, Fredrik og Hein var kjempeflinke til å lede aktivitetene. Håndballgruppa hadde aldri klart å gjennomføre idrettsskolen uten dere!

Denne blinktavla var populær. Her måtte ungene ha god skuddteknikk og bedrive litt matematikk for å regne ut hvor mange poeng de fikk.

Vi øvde på hoppskudd, langskudd og straffekast

Tøy og bøy er viktig og må ikke glemmes

Vi har også i år samarbeidet med Søndre Land IL Friidrett og har delt dagene med dem. De har også lagt opp til mye moro for ungene, og det kan du lese om her.

Til slutt en stor takk til Søndre Land kommune som har gratis halleie. Uten det hadde deltakeravgiften vært atskillig høyere (kanskje det ikke hadde blitt arranger noe i det hele tatt med halleie….)