Gode ferdigheter

Det er en imponerende innsats ungene på Gjensidigestiftelsen håndball- og friidrettsskole nedlegger. De holder på i fem og en halv time, og det er stort sett bare smil og se. Håndball er kampsport, så da må vi regne med noen tårer innimellom. Det gjør vondt å få en ball i hodet eller på nesa. Og når to jenter og en gutt kaster seg over ballen, kan det fort bli litt vondt. Da er det godt med en ispose eller en voksen til å trøste.

Håndballøkta i dag har stort sett bestått i øvelser innen kast og mottak. Barna var delt i tre grupper hele økta og aktiviteten var tilpasset nivået. Det ble også tid til litt spill. Noen spilte mot mål, mens andre spilte mot matter. Ungene har mange gode ferdigheter, de er nysgjerrige og lærevillige.

I morgen er siste dag. Håndball har siste del av dagen da også, og vi skal ha stasjoner med ulike øvelser og en aldri så liten lagkonkurranse med en liten vri før vi avslutter med å spise vafler.

Se bilder fra dagen i dag i bildegalleriet nederst.

Har du et barn som har lyst til å spille håndball? Vi starter opp med treninger etter høstferien. Vi vet helt sikkert at vi har G7, J8, G9, J10, J11 og vi håper vi har mange nok til J7 og G11. Lek med ball er et tilbud til barn født i 2010 og 2009. Der trenger vi noen foreldre til å påta seg aktivitetsleder-rollen!

Følg oss gjerne på Facebook! Du finner oss her