Velsmakende siste dag

Tre dager med Gjensidigestiftelsen håndball- og friidrettsskole i regi Søndre Land IL Håndball og Søndre Land IL Friidrett er ved veis ende. Vi har hatt noen fine dager sammen med deltakerne, og tilbakemeldingene fra unger og foreldre har vært gode. «Jeg vil være med neste år også», sa ei jente. «Dette ga mersmak», sa ei mor ved henting.

Dagens håndballøkt besto først av ballsidighet. I dag øvde barna blant annet på å kaste opp i lufta og ta imot ballen uten at den har vært i bakken. Etter hvert som de fikk det til skulle de klappe en gang, flere ganger, klappe foran og bak ryggen før de tok imot ballen og prøve å snurre 360 grader rundt før ballen ble fanget i hendene. «Se på meg!» «Se på meg» «Jeg klarte det!» Se nå!». Mestringsfølelsen var stor for små og store.

Så hadde vi stasjoner med hovedfokus på treffsikkerhet, før vi la inn tre stafetter. Det var mattestafett hvor hvert lag måtte samarbeide om å få to matter over midtlinja, så var det mer lagarbeid når laget skulle hentes over til midtlinja, og den siste var terningsstafett.

Mattestafett

Mattestafett

De siste 45 minuttene koste vi oss med vafler, saft og håndball-quiz.  Det var 11 oppgaver, blant annet disse: Hvor mange skritt har vi lov til å løpe med ballen uten at den stusses? (3) Hvor mange spillere er det på banen når 7-åringer spiller kamp? (4) Hvor mange mesterskapsgull har det norske kvinnelandslaget vunnet? (10) Og Kjersti Grini har scoringsrekorden på kvinnelandslaget. Hvor mange mål fikk hun? (1003)

Takk til alle barna som deltok! Det har vært kjempemoro! Takk til supre instruktører. Uten dere hadde vi ikke klart det!

Takk til Søndre Land IL Friidrett for godt samarbeid for fjerde året på rad!

Takk til Gjensidigestiftelsen, Norges Håndballforbund og NHF Region Innlandet for at vi fikk arrangere Gjensidigestiftelsen håndballskole,  og takk til Kiwi Hov for gratis frukt i tre dager og til Berthas Bakerier for gratis vaffelrøre!

Har du et barn som har lyst til å spille håndball? Vi starter opp med treninger rett etter høstferien. Vi vet helt sikkert at vi har G7, J8, G9, J10, J11 og vi håper vi har mange nok til J7 og G11. Lek med ball er et tilbud til barn født i 2010 og 2009. Der trenger vi noen foreldre til å påta seg aktivitetsleder-rollen. Ta kontakt om ditt barn vil være med på håndball!

Følg oss gjerne på Facebook! Du finner oss her