Stena Idrettsskole i høstferien

Mandag 2. og 3. oktober inviterer Søndre Land IL Håndball til Stena Idrettsskole i samarbeid med Søndre Land IL friidrett. Vi gjør som de foregående fem årene og deler dagen i to. Håndball ei økt og friidrett ei økt. Vi legger opp til varierte øvelser både med og uten ball.

Aktiviteten starter opp klokka 9.30 begge dager og varer til 15.00. Det blir lunsjpause klokka 12. Ta med stor matpakke og drikke til maten. I forbindelse med øktene nede på hallgulvet er det kun lov med vann i drikkeflaskene, men oppe på tribunene, kan barna ha melk, juice eller saft.

I skrivende stund har vi 20 påmeldte, men vi har plass til 50. I 2016 var det 50 deltakere. Her kan dere lese og se bilder fra fjorårets idrettsskole.

Påmelding til k-mosh@online,no. Vennligst oppgi navn og alder på deltaker, samt telefonnummer til foreldre.

Det koster 400 kroner per deltaker.

Hvis dere har spørsmål, kan dere ringe Kristin Moshagen på 971 81 501

Idrettsskolens hovedsponsor er: